Vjenčanje sa stilom u Opatiji

Opatija je poznata destinacija za vjenčanja. Učinite svoj najposebniji dan još posebnijim s nama.

Za sve organizacijske aktivnosti pobrinut će se naš organizator vjenčanja, a Vas i Vaše goste dočekat će stručno osoblje.

Vjenčanja u Opatiji u Hotelu Paris su posebna i jedinstvena

Započnite slavlje cocktail partyjem, a svoje goste oduševite svadbenim menijem s vrhunskim vinima, kulinarskim delicijama i daškom romantike. Ovo je uistinu najvažniji dan u Vašem životu. Vrhunski doživljaj je zajamčen, stoga pronađite svoju radost života i priredite najljepše vjenčanje u Hotelu Paris.

Proslave, godišnjice i druge posebne prilike

Osim vjenčanja, Hotel Paris je idealno mjesto za organizaciju privatnih proslava i obiteljskih okupljanja, kao što su proslave krštenja, rođendana, zaruka, raznih obljetnica te drugih prigodnih slavlja.

Provedite dragocjene trenutke u Vašem životu u ugodnom ambijentu našeg restorana uz jelovnik po izboru i cijene po dogovoru.

Vjenčajte se u jednoj od najljepših hrvatskih destinacija

Opatija je jedna od top destinacija za vjenčanja i jedan od najelegantnijih i najotmjenijih gradova u Hrvatskoj, poznata još od 1844. kao „Kraljica turizma“. Krase je raskošne vile, kristalno plavo more i bogatstvo aromatične vegetacije.

Što uključuje usluga organizacije vjenčanja Hotela Paris?

Organizator vjenčanja (savjeti i podrška odnose se na naše redovne ponude.

Ako su Vaše želje drugačije od ove ponude, rado ćemo prema njima kreirati svadbenu svečanost kako bi Vaše zadovoljstvo bilo potpuno.)

Prepustite nam se s povjerenjem!

Cocktail Party

Svadbeni meni

Paketi pića

Buffet meni