Spa & Wellness u centru Opatije

Uživajte u životu punim plućima i iskoristite sve što Vam pruža. Naš hotelski Spa & Wellness centar je mjesto gdje se možete potpuno opustiti.

Saune

Da bismo uživali u životu, moramo se osjećati dobro. Oslobodite endorfine u svom tijelu i doživite trenutni osjećaj sreće i dobrobiti za svoje zdravlje.

Finska sauna

Ubrzajte otkucaje srca i kardiovaskularni sustav te se kroz znoj oslobodite stresa i svih napetosti. Sauna je bolja od najbolje uspavanke. Opustite se, dobro se naspavajte i probudite se puni energije. Novi dan Vas čeka!

Infracrvena sauna

Tko ne želi blistavu kožu, mišiće bez boli i pomlađeno tijelo? Infracrvena svjetla duboko će zagrijati Vaše tijelo i obaviti sav posao za Vas.

Jacuzzi

Pjenušava topla voda savršena je za opuštanje nakon cjelodnevne zabave i istraživanja Opatije i okolice. Samo uronite, sumirajte prekrasan dan koji je iza Vas i uživajte u brojnim ljekovitim, hranjivim i anti-ageing učincima koje pruža čista voda.

Mirna i opuštajuća topla klupa

Jednostavno sjednite i odvojite nekoliko trenutaka za sebe. Potaknite svoju maštu dobrom knjigom ili odvojite vrijeme za nove planove za svoju sljedeću avanturu.

Masaže

Zaokružite uzbudljiv dan opuštajućom masažom. Prepustite se stručnim rukama naših visokokvalificiranih terapeuta i zaboravite na stres i užurbanu svakodnevicu.

Samo se opustite.

Sve je stvar balansa. Živite punim plućima i nikad ne žalite. A kada se opuštate u našem wellness centru, razmazite se u potpunosti.

Naručite se na tretman

Ako imate pitanje ili se jednostavno želite naručiti na tretman u našem Spa & Wellness centru, slobodno nam se javite.