Paris Contact Paris Contact Location
BOOK NOW

REZERVIRAJ ODMAH!

Dolazak:

Broj noćenja:

Promo kod

Garancija najniže cijene

SPA & WELLNESS.

Uživajte u životu i iskoristite sve što Vam pruža.

 

Saune

Da bismo uživali u životu, moramo se osjećati dobro. Oslobodite endorfine u svom tijelu i doživite trenutni osjećaj sreće i dobrobiti za Vaše zdravlje.

Finska sauna

Ubrzajte otkucaje srca i kardiovaskularni sustav te se kroz znoj oslobodite stresa i svih napetosti. Sauna je bolja od najbolje uspavanke. Opustite se, dobro se naspavajte i probudite se puni energije. Novi dan Vas čeka!

    70-100℃

Infracrvena sauna

Tko ne želi blistavu kožu, mišiće bez boli i pomlađeno tijelo? Infracrvena svjetla duboko će zagrijati vaše tijelo i obaviti sav posao za Vas.

    50-60℃

Jacuzzi

Topla voda s mjehurićima upravo je savršena za opuštanje nakon cjelodnevne zabave i istraživanja. Samo uronite, razmislite o lijepom danu koji je iza Vas i uživajte u brojnim ljekovitim učincima i pomlađivanju koje pruža čista voda.

Mirna i opuštajuća topla klupa

Jednostavno sjednite i odvojite nekoliko trenutaka za sebe. Razigrajte maštu dobrom knjigom ili samo odvojite vrijeme da napravite nove planove za svoju sljedeću avanturu.

Masaže

Proslavite uzbudljiv dan masažom koja će vas pomladiti.

Priuštite užitak Vašem tijelu I isprobajte neku od masaža: klasičnu parcijalnu masažu ili masažu cijelog tijela, sportsku masažu, aroma relax masažu ili hot stone masažu.

Prepustite se iskusnim rukama naših terapeuta i riješite se nakupljenog stresa

POŠALJI UPIT

Ako imate pitanje ili jednostavno želite rezervirati tretman, samo nas obavijestite.

 

GDPR

Noć u Parisu

Kontakt

Ul. Vladimira Nazora 1, 51410, Opatija

Naši partneri

   

Mi smo...