Paris Contact Paris Contact Location
BOOK NOW

REZERVIRAJ ODMAH!

Dolazak:

Broj noćenja:

Promo kod

Garancija najniže cijene

GASTRO.

Jednostavno sve je bolje s maslacem.

 

Doručak

Po jutru se dan poznaje, stoga uživajte u trenutku.

Nema Pariza bez mirisa dobre kave, hrskavog peciva s božanstvenim punjenjem i svježim baguette kruhom. Tome dodajte najpoznatije francuske i domaće sireve, salame i ukusne domaće džemove. Osmijeh će se sam pojaviti na Vašem licu.

Kada je riječ o hrani i okusima Paris je jednostavno elegantan. Dakle, trebao bi biti prvi obrok u danu. Započnite klasikom poput ukusne Croque Madame, Croque Monsieur ili svježim omletom i osjetite radost života!

… a što mislite o doručku u krevetu?

 

7.00 – 10.00

Butter&Salt

À la carte restoran

Francuska kuhinja predstavlja svjetsku umjetnost kuhanja sa zahtjevnim tehnikama, svježim sastojcima i puno maslaca. Bit francuskih jela je poštovanje hrane i bogatstvo okusa.

S druge strane Europe nalazi se zemlja koja se proteže uz lijepo i čisto Jadransko more. Njezine vode pune mirisne soli i plodova mora inspirirali su duhovnu, a opet jednostavnu kuhinju. Hrvatska hrana priča priču o obiteljskim okupljanjima, dobrim prijateljima i tradicijama.

Maslac i sol spoj je najboljeg iz oba svijeta. Najzahtjevnija jela na svijetu začinjena su srčanom jednostavnošću i dušom. Savršena kombinacija za veselu večeru s odabranima.

 

100

12.00 – 23.00

REZERVIRAJ STOL

Ako imate pitanje ili jednostavno želite rezervirati stol, samo nas obavijestite.

 

GDPR

Noć u Parisu

Kontakt

Ul. Vladimira Nazora 1, 51410, Opatija

Naši partneri

   

Mi smo...